Öğretmen Umran Şefik Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, temel ilkeleri ve Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda bireyler yetiştirmek görevimizdir. Amacımız geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bu günden yaşayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip ederek, çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurarak, öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak, iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda eğitim-öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak, Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için, kaliteyi yükselterek örnek ve lider bir okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15.35